Caprylyl/Capryl Glucoside

Caprylyl/Capryl Glucoside je mírné, neiontové povrchově aktivní činidlo z mastných alkoholů a glukózy rostlinného původu. Nevysušuje pokožku, je vhodný i pro dětskou a zvířecí kosmetiku. V kosmetice se používá jako emulgační činidlo a pěnidlo. Jeho pěnivost je stabilní a je součástí sprchových gelů a šamponů. Zlepšuje objem výrobku. Má výborné mycí a čisticí schopnosti. Je to jeden z nejjemnějších čisticích prostředků, takže je ideální pro všechny pěnivé a čisticí přípravky, zvláště ty, které jsou určeny pro křehkou nebo citlivou pleť. Je povolený v certifikované přírodní kosmetice, získává se za podmínek fair-trade a biologické udržitelnosti. Nevykazuje kožní nesnášenlivost, není problematický, co se týče ekologické stopy, je plně biologicky odbouratelný z vodních zdrojů.

Produkty, ve kterých Caprylyl/Capryl Glucoside najdete:

Kosmetické složky podle prvního písmene:

Kosmetické složky podle hodnocení: