Darutoside

Darutoside je rostlinná molekula, extrahovaná z rostliny Sporýšovka východní (Siegesbeckia orientalis). Může se získávat z celých rostlin, listů nebo semen. Používá se v čínské lidové medicíně a kosmetice. Má silně hojivé, regenerační a protizánětlivé účinky a snižuje bolest. Funguje také jako kožní kondicionér, zklidňuje pokožku, podporuje produkci kolagenu, čímž činí pokožku odolnější a pružnější. Zesvětluje pigmentové skvrny a srovnává barevnost pleti. Je výborný jako prostředek k eliminaci viditelnosti jizev a strií. Bývá součástí tělové péče, očních krémů a sér, pleťové péče a make-upu. Je dobře snášený, nevykazuje zvláštní zdravotní rizika.

Produkty, ve kterých Darutoside najdete:

Kosmetické složky podle prvního písmene:

Kosmetické složky podle hodnocení: