Decyl Cocoate

  • Skupina: Dobré
  • Další názvy: decyl kokoát, TEGOSOFT DC

Decyl Cocoate je ester decyl alkoholu a mastných kyselin kokosového oleje (Cocos Nucifera Oil). Jedná se o mírně nažloutlou kapalinu s charakteristickým zápachem, nízkou viskozitou, vhodnou do méně hutných krémů. V kosmetických přípravcích plní funkci emolientu, zlepšuje roztíratelnost produktů a vytváří na pokožce lehký ochranný film. Složením je velice blízký esterům přirozeně se nacházejícím v kožním mazu. Decyl Cocoate se běžně vyskytuje v pleťových krémech, ale můžeme jej najít také v balzámech na rty, sprchových produktech či dekorativní kosmetice.

Produkty, ve kterých Decyl Cocoate najdete:

Kosmetické složky podle prvního písmene:

Kosmetické složky podle hodnocení: