Hydrolyzed Beeswax

Hydrolyzovaný včelí vosk je látkou čistě přírodního původu. Získává se hydrolýzou včelího vosku, a to pomocí kyselin, enzymů či dalších pomocných látek. V kosmetice plní především funkci stabilizátoru a emulgátoru (brání oddělování vodních a tukových složek). Hydrolyzovaný včelí vosk má stejné účinky jako samotný včelí vosk, má tedy spoustu příznivých účinků na naši pokožku. Působí antibakteriálně a hojivě a pomáhá na pokožce vytvářet ochranný film, který ji chrání před ztrátou vlhkosti, působením mrazu a dalších vnějších vlivů.

Produkty, ve kterých Hydrolyzed Beeswax najdete:

Kosmetické složky podle prvního písmene:

Kosmetické složky podle hodnocení: