Hydrolyzed Corn Protein

  • Skupina: Dobré
  • Další názvy: Hydrolyzovaný kukuřičný protein

Hydrolyzovaný kukuřičný protein se získává kontrolovanou enzymatickou hydrolýzou kukuřičné bílkoviny. Je to sypká látka sytě žluté barvy, která se používá v kosmetickém průmyslu, farmacii a potravinářství. Jedná se o jednu z nejběžnějších složek přírodní i konvenční kosmetiky. Má dobré antistatické schopnosti, zlepšuje úpravu vlasů a pokožku změkčuje, stahuje a vyhlazuje. Jedná se o látku bezpečnou, dobře snášenou, která je vhodná pro vegany. U přírodní kosmetiky si můžete být jisti, že pokud je kukuřičný protein součástí seznamu ingrediencí výrobku s ekocertifikací, nebyla při pěstování kukuřice použita GMO hnojiva.

Produkty, ve kterých Hydrolyzed Corn Protein najdete:

Kosmetické složky podle prvního písmene:

Kosmetické složky podle hodnocení: