Palmitoyl Isoleucine

  • Skupina: Dobré
  • Další názvy: Capryloyl glycine

Palmitoyl Isoleucine je látka nerozpustná ve vodě, která se přirozeně vyskytuje v izoleucinu, který patří mezi esenciální aminokyseliny. Má formu bílého prášku a vyznačuje se nevýrazným aromatem. Jako kosmetická surovina má schopnost podporovat obnovu tkání v pokožce, lehce vyhlazovat vrásky i navracet pleti přirozenou pevnost. Z tohoto důvodu se přidává do anti-age produktů. Palmitoyl isoleucine je známý také pod názvem Capryloyl glycine. Kromě anti-age účinků v krémech působí také jako vlasový kondicionér, případně jako povrchově aktivní látka (záleží na způsobu zpracování) a také podporuje hydrataci pokožky.

Produkty, ve kterých Palmitoyl Isoleucine najdete:

Kosmetické složky podle prvního písmene:

Kosmetické složky podle hodnocení: