PCA Glyceryl Oleate

  • Skupina: Dobré
  • Další názvy: Glyceryl monopyroglutamate monooleate, Pyroglutamic acid glyceryl oleate, Pidolic acid, Sodná sůl pyrrolidin uhličité kyseliny

PCA Glyceryl oleate se přirozeně vyskytuje v olejích a tucích ze kterých se získává saponifikací a esterifikací. Jedná se o světle jantarovou až žlutou tekutinu, která může pocházet například z arašídového nebo pekanového oleje. V kosmetických produktech plní funkci změkčovadla, vyhlazuje pokožku a zvláčňuje ji. PCA Glyceryl oleate najdeme také v pečující vlasové kosmetice.

Produkty, ve kterých PCA Glyceryl Oleate najdete:

Kosmetické složky podle prvního písmene:

Kosmetické složky podle hodnocení: