Polyglyceryl-10 Laurate

Polyglyceryl-10 Laurate je esterem kyseliny laurové a Polyglycerinu-10. Může být rostlinného nebo syntetického původu. Tato látka slouží jako zahušťovadlo, používá se pro zlepšení konzistence kosmetických produktů a přidává se také do prostředků určených k mytí (povrchově aktivní látka). Polyglyceryl-10 Laurate se do kosmetiky přidává také z toho důvodu, že působí příznivě na pokožku. Pomáhá ji změkčovat a zjemňovat, udržuje její přirozenou pevnost a pružnost a zlepšuje její ochranu před vysušením. Nemá žádné negativní účinky na lidské zdraví ani na životní prostředí.

Produkty, ve kterých Polyglyceryl-10 Laurate najdete:

Kosmetické složky podle prvního písmene:

Kosmetické složky podle hodnocení: