Polyglyceryl-3 Caprylate

Polygylceryl-3 Caprylate je látkou rostlinného původu, která má podobu žluté tekutiny. Jedná se o ester kyseliny caprylové a triglycerolu. V kosmetice slouží jako jemný tenzid a také funguje jako ko-emulgátor. Najdeme ho například ve složení deodorantů nebo antiperspirantů, pleťové a dekorativní kosmetiky či přípravků na opalování. Polyglyceryl-3 Caprylate nemá žádné negativní účinky na lidské zdraví a není toxická pro životní prostředí.

Produkty, ve kterých Polyglyceryl-3 Caprylate najdete:

Kosmetické složky podle prvního písmene:

Kosmetické složky podle hodnocení: