Potassium Cocoate

Potassium cocoate je draselnou solí mastných kyselin získaných z kokosového oleje pomocí saponifikace. Používá se zejména při výrobě mýdel a čisticích prostředků. Funguje jako emulgátor (spojuje vodní a tukovou složku), stabilizátor a mírný konzervant a při kontaktu s vodou vytváří emulzi, která pomáhá z pokožky odstranit nečistoty a nadbytečný maz. Kosmetické produkty obsahující potassium cocoate jsou vhodné pro všechny typy pokožky. Nejenže je pečlivě umyjí, ale také působí antisepticky, mají antioxidační účinky a podporují hydrataci.

Produkty, ve kterých Potassium Cocoate najdete:

Kosmetické složky podle prvního písmene:

Kosmetické složky podle hodnocení: