Stearic Acid

Kyselina stearová je mastná kyselina, která se získává z tuků. V kosmetice má několik funkcí. Slouží jako emulgátor a pomáhá spojovat dvě neslučitelné konzistence, jako je voda a olej v krému. Kyselina stearová slouží také jako detergent, pomáhá odstraňovat nečistoty a špínu a zlepšuje čisticí schopnosti produktu. Kyselinu stearovou můžeme najít například v krémech nebo v mýdlech.

Produkty, ve kterých Stearic Acid najdete:

Kosmetické složky podle prvního písmene:

Kosmetické složky podle hodnocení: