Sunflower Seed Oil Glycerides

Sunflower Seed Oil Glycerides jsou glyceridy odvozené z oleje získaného ze semen slunečnice. Mají podobu nažloutlé kapaliny. Užívají se v kosmetickém průmyslu, kde působí zejména jako změkčovadlo pokožky, které ji udržuje jemnou a vyhlazenou. Dále vyživují vlasy a zanechávají je jemné a snadno rozčesatelné. Rovněž plní funkci povrchově aktivní látky a emulgátoru – účinně tedy odstraňují mastnotu a nečistoty z povrchu pokožky a vlasů. Často se Sunflower Seed Oil Glycerides přidávají do pleťových i vlasových masek či kondicionérů. Nejsou záznamy o škodlivosti této látky při použití na pleť či vlasy.

Produkty, ve kterých Sunflower Seed Oil Glycerides najdete:

Kosmetické složky podle prvního písmene:

Kosmetické složky podle hodnocení: