Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer

Jedná se o látku syntetického původu, přesněji o polymer na bázi pryskyřice. Je rozpustná ve vodě i v tucích. Vytváří na pleti, vlasech a nehtech špatně propustný film a ucpává póry. Je těžko rozložitelná, ale není toxická. Jako kosmetická přísada se používá pro stabilizaci emulzí, jejich lepší viskozitu a hladkou konzistenci. Také prodlužuje trvanlivost. Najdeme ji ve složení hydratačních krémů, prostředků na opalování či anti-age produktů.

Produkty, ve kterých Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer najdete:

Kosmetické složky podle prvního písmene:

Kosmetické složky podle hodnocení: