Brassica Campestris/Aleurites Fordi Oil Copolymer

Brassica Campestris/Aleurites Fordi Oil Copolymer je kopolymer odvozený od vyčištěného řepkového oleje (rapeseed oil) a oleje z tungovníku čínského (tung oil). Kopolymer je makromolekulární sloučenina skládající se nejméně ze dvou různých monomerů. Tento kopolymer je plně biologicky odbouratelný. Rozpouští se v oleji. Hydratační vlastnosti olejů jsou zachovány, zatímco kopolymerace zvyšuje molekulovou hmotnost a viskozitu. Díky svým hydratačním vlastnostem a okluzivní bariéře, kterou vytváří, se používá hlavně jako složka přípravků péče o vlasy (kondicionéry), ale nejen to. Protože vyšší molekulová hmotnost nedovoluje proniknout hluboko do kůže, vytváří na povrchu pokožky rovnoměrný film, který jí poskytuje ochranu před poškozením způsobeným stárnutím, znečišťujícími látkami a agresory životního prostředí.

Produkty, ve kterých Brassica Campestris/Aleurites Fordi Oil Copolymer najdete:

Kosmetické složky podle prvního písmene:

Kosmetické složky podle hodnocení: