PCA ethyl cocoyl arginate

PCA ethyl cocoyl arginate je syntetická sloučenina derivovaná z kyseliny uhličité. Funguje jako výborný kondicionér na vlasy i na pokožku, to je také jeho hlavní využití, mimo jiné má silné antistatické, zvlhčující, zjemňující a mírně antimikrobiální schopnosti. Nepatří mezi alergeny a nedráždí pokožku ani u těch nejcitlivějších jedinců.

Produkty, ve kterých PCA ethyl cocoyl arginate najdete:

Kosmetické složky podle prvního písmene:

Kosmetické složky podle hodnocení: