Propanediol dicaprylate

Propanediol dicaprylate je dlouho derivovaná složka z přírodních zdrojů. Konzistencí je to vodový nemastný olej. Na pokožku má zvláčňující, hydratační a zklidňující účinky, ta je po aplikaci hedvábně jemná. Má také výborné čistící schopnosti. Často se používá jako náhrada za silikony. V přípravku funguje jako pomocný emulgátor a také mu dodává texturu, čímž zlepšuje jeho roztíratelnost. Není to alergen a nemá žádné negativní účinky na zdraví.

Produkty, ve kterých Propanediol dicaprylate najdete:

Kosmetické složky podle prvního písmene:

Kosmetické složky podle hodnocení: